១- ដួសម្សៅដំណើប មួយចានចង្កើស ដាក់ចាន ហើយចាក់ទឹកដាំពុះ ចូលពីរវែក កូរអោយស្អិត។
២- រោយម្សៅដំណើបថែម ហើយលុញច្របាច់ទាល់តែទន់ ម៉ដ្ឋសាច់ចូលគ្នា។
៣- ចាប់ម្សៅមួយដុំមកកិនពន្លាតអោយស្តើង ហើយចាប់ស្លឹកកាឆាយហាន់ យកដាក់រោយពីលើ។
៥- សូមចៀននឹងខ្ទះសំប៉ែត លាបខ្លាញ់តិចៗ ដាក់ភ្លើងក្តៅល្មម ដើម្បីអអោយនំឆ្អិនតាមសម្រួល។
៦- ពេលឆ្អិន អាចយកបរិភោគបាន ជាមួយទឹកត្រីជូរអែម។
ប្រភព៖ អ្នកស្រី កែវ ច័ន្ទបូរណ៍